Unieke online yoga training waarin we zowel jou als je kind begeleiden in iedere houding en ademhalingsoefening uit de kaartenset. Helemaal op jouw eigen ritme.

Online academy

- Videotraining Full of Yoga-

Ontdek alle houdingen uit beide kaartensets aan de hand van video.

1_edited.png
IMG_0926_edited.png
  • Ben je op zoek naar een duidelijke en eenvoudige uitleg per houding, aangepast aan jouw eigen lichaam? 

  • Wil je graag jouw kind tools bieden om zijn of haar lichaam beter te leren kennen, waardoor het beter kan inspelen op emoties en gedrag?

  • Wil je graag zelf even de pauze knop indrukken? 

  • Ben je op zoek naar korte, krachtige 'oefeningen' voor meer rust, focus en balans. 

  • Merk je dat je ademhaling een belangrijke tool is voor het controleren van je lichaam en geest en wil je je hier graag in verdiepen? 

  • Gebruik je reeds de kaarten, maar wil je je graag nog verder verdiepen in iedere houding?

5.jpg

Waarom kiezen voor deze training? 

1

Je hoeft helemaal geen voorkennis van yoga te hebben. We begeleiden je doorheen de opleiding om de oefeningen naar jouw wensen en ritme veilig toe te passen. 

Geen voorkennis nodig

2

Meteen toepasbaar

De training heeft een duidelijke structuur waardoor de video's snel terug te vinden zijn. We nemen je telkens stap voor stap mee in de houdingen waardoor deze meteen toepasbaar zijn.

3

Iedere houding wordt in een korte en duidelijke video voorgetoond. Zowel voor kinderen als voor volwassenen. Je krijgt variaties op houdingen + mogelijke aanpassingen bij blokkades.

Korte duidelijke video's

IMG_0904_edited.png

4

Ook de 12 ademhalingsoefeningen voor kinderen kan je via video terugvinden. Daarnaast neemt Heidi (ademcoach) je mee in de variant van de ademhalingen voor volwassenen. 

Adem

5

Voor kinderen en volwassenen.

De training bestaat uit een module met houdingen, ademhalingsoefeningen en flows voor kinderen en een module met houdingen, ademhalingsoefeningen en flows voor volwassenen.

6

Je krijgt levenslang toegang tot de training. Jij beslist dus helemaal zelf waar en wanneer je de video's bekijkt. 

Op je eigen tempo